Mikko Kososelle jatkosopimus IPV:n kanssa — Sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta

Mikko Kosonen tunnetaan tasaisen varmana ulkopelaajana, joka ei palloa pompottele. Myös lyönnit ovat alkaneet sujua odotusten mukaan.

Mika Strandén

Mikko Kosonen lyömässä kotiottelussa Pattijokea vastaan toukokuussa.

Täällä on hyvät olosuhteet pelata ja joukkuekin on ollut kaikki nämä vuodet sellainen, jossa on ollut mukava toimia. — Mikko Kosonen

Imatran Pallo-Veikkojen kasvatti, ulkona kakkosvahtina ja sisällä kakkoskärjessä pelaava Mikko Kosonen on solminut kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen seuran kanssa.

21-vuotias Kosonen pelaa pääsarjassa nyt toista kauttaan.

IPV:n tiedotteen mukaan jatkosopimuksen tekeminen oli Kososelle helppo ratkaisu, sillä kasvattajaseurassa asiat on hoidettu niin kuin on sovittu.

— Täällä on hyvät olosuhteet pelata ja joukkuekin on ollut kaikki nämä vuodet sellainen, jossa on ollut mukava toimia, Kosonen kertoo IPV:n tiedotteessa.

Kosonen tunnetaan tasaisen varmana ulkopelaajana, joka ei palloa pompottele. Viime aikoina myös lyönnit ovat alkaneet sujua odotusten mukaan.

Kosonen on tällä kaudella lyönyt 19 ottelussa tehot 1+3=4, tuonut neljä juoksua ja kerännyt 38 kärkilyöntiä.

Viikko sitten tiistaina Kosonen iski ensimmäisen kunnarinsa superpesiksessä. Hän löi sen Kankaanpäässä tyhjään kenttään.

IPV on toistaiseksi tehnyt jatkosopimukset myös Konsta Kurikan, Juuso Latun ja Nino Muuruvirran kanssa, mutta Kososesta poiketen vain kaudelle 2019.

Lisäksi Tuisku Tuovisen sopimuksessa on optio kaudesta 2019.

Tällä hetkellä IPV taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Viime kauden tapaan neljän kärki, Kouvola, Vimpeli, Joensuu ja Sotkamo, on karannut keskiryhmältä tavoittamattomiin.

IPV:n seuraava kotiottelu pelataan huomenna torstaina, jolloin vieraaksi saapuu Haminan Palloilijat.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet