Naisten Salibandyliigan sarjajärjestelmä mullistuu tulevaisuudessa — Miten Lappeenrannassa hyödytään jättiuudistuksesta, NST:n päävalmentaja Joonas Haapala?

Kysymykset: Suomen naisten Salibandyliiga muuttuu 16 joukkueen ja kahden tasolohkon sarjaksi kaudeksi 2019—2020. Kysyimme Joonas Haapalalta, mitä uudistus merkitsee NST:lle.

Mika Strandén

Ida Suikka (kesk.) pääsi juhlimaan maalintekijänä kahdesti, kun NST Lappeenranta voitti O2-Jyväskylän lukemin 7—4 naisten Salibandyliigan ottelussa tammikuun puolivälissä. Suikan kanssa maalista iloitsivat kentällä olleet tehoketjun muut lenkit Jenna Backman (vas.) ja Mona Backman (oik.).

Suomen naisten Salibandyliiga muuttuu 16 joukkueen ja kahden tasolohkon sarjaksi kaudeksi 2019—2020. Runkosarjaotteluiden määrä nousee 21:een, joiden jälkeen pelataan sijoitus-, karsinta- ja pudotuspeliotteluita.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet