Kultsu Kolmosen kärjessä kesätauolle, myös IPS on mukana kärkikahinoissa

Kultsu FC:n päävastus PeKa on neljän pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Minna Mänttäri

Panu Peräkylä ja Veikka Vauhkonen sparrasivat toisiaan Kultsun kevätkierroksen viimeisissä treeneissä.
Panu Peräkylä ja Veikka Vauhkonen sparrasivat toisiaan Kultsun kevätkierroksen viimeisissä treeneissä.

Jalkapallon Kolmosesta kuului joutsenolaisittain hyviä uutisia. Sarjakärjestä löytyy kevätkierroksen päätteeksi Kultsu FC, jonka päävastus PeKa on neljän pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Joukkueet kohtasivat kesäkuun lopulla Joutsenon Keskuskentällä, jolloin Kultsu oli parempi lukemin 2—1.

— Kyllä tämä on ollut positiivinen yllätys, että ollaan tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla. Ollaan kovasti tehty töitä ja treenattu se mikä on pystytty, Kultsun valmentaja Jukka Korhonen kommentoi.

Joukkue asetti Korhosen mukaan tälle kaudelle tavoitteeksi sarjapaikan varmistamisen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, ja tarvittaessa oman sijoituksen petraamisen.

Vähintään jatkopaikka Kolmosessa alkaa olla varma, vaikka tasoerot sarjassa vaihtelevat ja yllätyksiä mahtuu myös runsaasti jokaiseen kauteen.

Kyllä tämä on ollut positiivinen yllätys, että ollaan tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla. — Jukka Korhonen

— Voidaan hävitä sarjan häntäjoukkueelle ja voittaa sarjan kärkijoukkue, Korhonen muistutti.

Muista Etelä-Karjalan joukkueista imatralainen IPS on sarjassa neljäntenä seitsemän pistettä Kultsusta jääneenä.

Kevään tuloksilla yhdentenätoista oleva SiU putoaisi neloseen. Sarjapaikkaan oikeuttavan viivan ylitys on tällä hetkellä simpeleläisillä kahden pisteen päässä, jossa STPS ja lappeenrantalainen Virky ovat tasapisteissä.

Kaakon Kolmosen maalipörssiä johtaa Kultsun Samson Akoh Abah, joka on tehnyt viisitoista maalia yhdessätoista ottelussa. Kevätkaudella Abah venyi hattutemppuun kolmesti.

Täysin sinetöity kevätkierroksen tuloslista ei ole. PeKan piti summata Kolmosen kevätkierros perjantaina, mutta joukkueen ottelu Union Plaania vastaan peruttiin vesisateen vuoksi.

Juttua muokattu 22.47: Lisätty kuvateksti.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut