Kisapuiston rajussa törmäyksessä tajuttomaksi mennyt maalivahti pääsi kotihoitoon

Mikko Lieri

Veiterän Tuukka Loikkanen ja WP:n maalivahti Ari-Pekka Aho törmäsivät rajusti jääpallon ensimmäisessä puolivälieräottelussa keskiviikkona.
Veiterän Tuukka Loikkanen ja WP:n maalivahti Ari-Pekka Aho törmäsivät rajusti jääpallon ensimmäisessä puolivälieräottelussa keskiviikkona.

Jääpallon puolivälieräottelussa keskiviikkona kovaan törmäykseen joutunut WP 35:n maalivahti Ari-Pekka Aho selvisi pahemmilta vammoilta.

Varkautelaisten ja Veiterän ottelussa vieraiden Niko Nissinen ja kotijoukkueen Tuukka Loikkanen tavoittelivat kovassa vauhdissa pystypalloa ja Loikkanen törmäsi rajusti vastaan tulleeseen maalivahtiin, jonka kypärä irtosi ja pää iskeytyi jäähän.

Ottelu oli keskeytyksissä jonkin aikaa, kun tajuttomana ollut Nissinen haettiin ambulanssilla jäältä ja vietiin kuvauksiin keskussairaalaan.

Bussilla kotiin

WP:n joukkueenjohtaja Ilkka Hoffren kertoi torstaina iltapäivällä, että Aho pääsi sairaalasta pelin jälkeen illalla ja lähti varkautelaisten bussilla muun joukkueen kanssa kotimatkalle. Aho on tarkkailussa, mutta toipumassa kotonaan.

Hoffren sanoo katsoneensa vielä uudelleen viedolta, mitä tilanteessa tapahtui. Hänen mukaansa kyse oli puhtaasta vahingosta, sillä Veiterän hyökkääjä Loikkanen ei huomannut kamppailutilanteessa lainkaan maalivahdin nopeaa vastaantuloa.

Luetuimmat