Miikka Sopaselta kritiikkiä Koripalloliiton niskaan Catz-ottelun jälkeen – Miesten kolmannella sarjatasolla pystytään vetämään kolmella tuomarilla, mutta naisten liigassa ei

Päävalmentajat Miikka Sopanen ja Mika Haakana odottivat, että naisten Korisliiga olisi aloitettu kolmen tuomarin systeemillä. Koripalloliiton kilpailujohtajan Tom Westerholmin mukaan liigaseurat eivät halunneet maksaa siitä koituvia kuluja.

Kai Skyttä

Miikka Sopanen valmensi Catzin seurahistorian ensimmäiseen Suomen mestaruuteen keväällä 2010. Viime keväänä Sopanen voitti SM-kultaa Hyvinkään Pontevan luotsina. Hän toimii nykyisin myös naisten maajoukkueen apuvalmentajana.

Catz Lappeenrannan Mika Haakana ja Hyvinkään Pontevan Miikka Sopanen haluavat naisten Korisliigaan kolmen tuomarin järjestelmän. Kaksikko nosti asian esiin joukkueiden välisen ottelun jälkeen lauantaina.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet