Veiterä nöyryytti sarjakakkosta ja MM-kävijä Eetu Peuhkuri käytännössä sinetöi pistepörssin voittonsa — "Olen ollut tämän viikon ihan järkyttävän väsynyt jetlagin takia"

Yhden pisteen karkumatkalla otteluun lähtenyt Eetu Peuhkuri jäi vaille haastajaa Tero Liimataisen jäätyä sivuun varotoimenpiteenä loukkaantumisen vuoksi.

Mika Strandén

Veiterän keskikenttämaestro Eetu Peuhkuri johtaa Bandyliigan pistepörssiä kuuden pisteen erolla ennen sunnuntain päätöskierrosta.
Veiterän keskikenttämaestro Eetu Peuhkuri johtaa Bandyliigan pistepörssiä kuuden pisteen erolla ennen sunnuntain päätöskierrosta.

Viikkoja odotettu perjantai-illan kärkikamppailu Veiterän ja JPS:n välillä menetti hohtonsa muutama päivä takaperin, kun vihreäpaidat ehtivät jo Jyväskylän vierailulla varmistaa runkosarjan voiton.

Varsin sopuisissa merkeissä pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen murskavoittoon 14-4 (7-2). Tehomiehiä olivat Emil Fedorov (3+2), Eetu Peuhkuri (1+4) ja Janne Hauska (4+0).

Tietysti pääasia on, että voitetaan pelejä hyvin ja reilusti, mutta mukava plussa siihen päälle tuollainen olisi. -Eetu Peuhkuri

Henkilökohtaisissa tilastoissa suurin huomio kiinnittyi taisteluun Bandyliigan pistepörssin voitosta, mutta siltäkin osin jännitys latistui kokoonpanotietojen tultua julki.

Yhden pisteen karkumatkalla otteluun lähtenyt Peuhkuri jäi vaille haastajaa Tero Liimataisen jäätyä sivuun varotoimenpiteenä loukkaantumisen vuoksi.

Peuhkuri johtaa pistepörssiä (18+40) ennen sunnuntaista päätöskierrosta kuudella pisteellä ja vienee voiton, vaikka Liimatainen rivistöön palaisikin.

— Ihan kivahan se olisi voittaa. Tietysti pääasia on, että voitetaan pelejä hyvin ja reilusti, mutta mukava plussa siihen päälle tuollainen olisi, Peuhkuri kertoi ottelun jälkeen.

Keskikentän maestro oli Suomen maajoukkueen mukana viime viikolla voittamassa MM-pronssia. Hän kertoi, että paluu kotimaan sarjan pariin oli kaikkea muuta kuin helppo.

— Olen ollut tämän viikon ihan järkyttävän väsynyt jetlagin takia. Kai se tästä parempaan menee. Onneksi pääsee nyt nukkumaan.

Runkosarja päättyy sunnuntaina Kisapuistossa Veiterän kohdatessa merkityksettömässä ottelussa Narukerän. Pudotuspelit alkavat ensi keskiviikkona.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet