Mika Kallio ajaa sähköpyöriä vastaan Imatran ajoissa — Kolminkertainen MM-hopeamies tuo MotoGP-pyöränsä yleisön nähtäväksi

Mika Kallio ajaa seuraavan MotoGP-kisansa villillä kortilla Saksan Sachsenringillä heti Imatran jälkeisenä viikonloppuna.

Jari Heikkila

Mika Kallio suomalaisen ratamoottoripyöräilyn suuriin nimiin. Arkistokuva.
Mika Kallio suomalaisen ratamoottoripyöräilyn suuriin nimiin. Arkistokuva.

Imatran ajojen yleisöllä on viikonloppuna mahdollisuus käydä juttusilla suomalaisen ratamoottoripyöräilyn suuruuksiin lukeutuvan Mika Kallion kanssa.

KTM:n teltalla järjestetään lauantaina ja sunnuntaina KTM Freeride E -sähköpyörien hidasajokilpailu, jossa Kallio on ajamassa. Kilpailut ovat lauantaina kello 11 ja 17 sekä sunnuntaina kello 13.30.

Kallio on paikalla jakamassa julisteita ja nimikirjoituksia.

Nähtävillä on myös Kallion KTM RC16 MotoGP-pyörä. Kallio ajaa seuraavan MotoGP-kisansa villillä kortilla Saksan Sachsenringillä heti Imatran jälkeisenä viikonloppuna 13.—15. heinäkuuta.

Mika Kallio on kolminkertainen ratamoottoripyöräilyn MM-hopeamitalisti. Lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy yksi MM-pronssi. Tällä kaudella hän toimii KTM:n testikuljettajana ajaen kauden aikana yksittäisiä MotoGP-kilpailuja.

Luetuimmat