Lappeenrannan kaupunginhallitus kunnioittaa Jussi Markkasta pukeutumalla Markkasen nimellä ja numerolla varustettuihin fanipaitoihin perjantain juhlaottelussa

Kai Skyttä

Jussi Markkanen nähdään uransa viimeisessä jääkiekkoliigan runkosarjaottelussa perjantaina. Arkistokuva.
Jussi Markkanen nähdään uransa viimeisessä jääkiekkoliigan runkosarjaottelussa perjantaina. Arkistokuva.

Lappeenrannan kaupunginhallitus kunnioittaa maalivahti Jussi Markkasen mittavaa uraa perjantaina jääkiekkoliigan ottelussa.

Kaupunginhallitus on hankkinut jäsenilleen Markkasen nimellä ja pelinumerolla 27 varustetut SaiPan fanipaidat, jotka päällään hallituksen jäsenet nähdään perjantaina Kisapuistossa. Mukana on myös kaupungin virkamiesjohtoa keltamustissaan.

Lappeenrannan kaupungin tiedotteessa sanotaan, että kaupunginhallitus haluaa eleellään osoittaa arvostustaan ansioituneelle urheilijalle, joka on edistänyt laajalti kotiseutunsa näkyvyyttä Suomessa ja maailmalla.

Lappeenrannan kaupunki julkaisi kuvan iloisesta joukosta fanipaidoissaan Twitter-tilillään. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jussi Markkanen ilmoitti helmikuussa lopettavansa pitkän pelaajauransa tähän kauteen. SaiPa järjestää Markkasen juhlaottelun perjantaina, kun se kohtaa jääkiekkoliigan runkosarjan viimeisessä kamppailussaan Jukurit.

SaiPan kausi jatkuu vielä pudotuspeleissä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.