NST:n voittoputkelle taas lisää pituutta, nyt se hassutteli Loviisan toistamiseen kumoon kahden päivän sisällä

NST Lappeenranta otti täydet sarjapisteet Loviisan Torilta viikonlopun tuplaotteluistaan miesten salibandydivarissa. Lauantaina NST kaatoi Torin vieraskentällä rouheasti maalein 8—2. Sunnuntaina se joutui Lappeenrannan urheilutalolla tiukemmille, mutta lopulta NST:n voittolukemiksi kirjattiin 6—5 (3—1, 2—2, 1—2).

NST on viiden ottelun voittoputkessa ja noussut sarjataulukossa jo neljänneksi. Sarjaa johtaa Nurmon Jymy pisteen erolla SB Vaasaan ja M-Teamiin. NST:n ero kärkipaikkaan on kaksi pistettä.

Lappeenrantalaiset johtivat sunnuntaina pitkään, mutta Tor punnersi päätöserässä kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin. Kotijoukkueen voittomaalin teki kuitenkin Joona Heiskanen, joka möyhensi loviisalaisia kahdessa ottelussa tehoin 5+2.

NST:n kaikki kolme hyökkäysvitjaa onnistuivat maalinteossa kumpanakin päivänä. Sunnuntaina NST:n maalintekijät Heiskasen lisäksi olivat Arto Vainikainen, Joonatan Kovanen, Juho Pesari ja Saku Kuittinen.

Maalivahti Jarkko Monthan merkkautti 18 torjuntansa lisäksi syöttöpisteen Pesarin tekemään ottelun avausmaaliin.

Seuraavassa ottelussaan NST taivaltaa M-Teamin vieraaksi Helsinkiin 29. marraskuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat