Pudotuspeliviivaa jahtaava SaiPa janoaa pisteitä Lahdesta, kauden kolmesta aiemmasta Pelicans-kohtaamisesta sputniknutut ovat voittaneet kaksi

Kultakypärä Tomas Zaborsky vapautuu pelikiellosta vasta ensi keskiviikkona pelattavassa vierasottelussa HPK:ta vastaan.

Kai Skyttä

Teemu Ramstedt johtaa tuttuun tapaan SaiPan ykkösketjua tänään Lahdessa.
Teemu Ramstedt johtaa tuttuun tapaan SaiPan ykkösketjua tänään Lahdessa.

SaiPa matkustaa tänään Lahteen pudotuspelipaikan kannalta erittäin tärkeään otteluun. Vastassa on niskaan hengittävä Pelicans.

Keltamustat yrittävät kivuta takaisin alemman pudotuspeliviivan päälle joukkueella, jonka hyökkäysvitjat ovat säilyneet lähes ennallaan edellisestä voitokkaasta JYP-ottelusta.

Ainoastaan Ville Koho puuttuu nelosketjusta. Hänen paikkansa keskushyökkääjänä ottaa Veikko Loimaranta ja laidoilla ovat Valtteri Ojantakanen ja Emil Oksanen.

Keltapaitojen kultakypärä Tomas Zaborsky vapautuu pelikiellosta vasta ensi keskiviikkona pelattavassa vierasottelussa HPK:ta vastaan.

Pakistoa on muokattu sen verran, että JYP-laina Ossi Ikonen pelaa Veeti Vainion kanssa ja David Bernhardt Erik Aution parina.

Lahti on ollut sputniknutuille perinteisesti paha paikka pelata, mutta kauden ensimmäisen kohtaamisen mastokaupungissa SaiPa vei nimiinsä 3—0.

Kauden kolmesta aiemmasta Pelicans-ottelusta SaiPa on voittanut kaksi.

Illan ottelun jälkeen joukkueet kohtaavat seuraavan kerran vasta runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella maaliskuun puolivälissä.

SaiPa tänään Lahdessa

John Persson - Teemu Ramstedt - Joni Nikko

Robin Salo - Jimi Jalonen

Anssi Löfman - Santeri Virtanen - Elmeri Kaksonen

David Bernhardt - Erik Autio

Matias Mäntykivi - Tomi Iso-Mustajärvi - Ville Vainikainen

Ossi Ikonen - Veeti Vainio

Valtteri Ojantakanen - Veikko Loimaranta - Emil Oksanen

Jere Seppälä

Niclas Westerholm (Karolus Kaarlehto)

Luetuimmat