Jaakko Hännisen rokkenroll jatkui raskaalla etapilla Italiassa – "Viimeisen nousun juurella kävin hakemassa viimeiset pullot ja patukat kavereille ja sen jälkeen omaa tempoa maaliin"

Seuraavaksi odottaa legendaarinen Stelvion nousu, jonka huippu on 2758 metrissä.

AOP

Jaakko Hänninen polkee tiukkoja kuuden tunnin työpäiviä Italian ympäriajossa.
Jaakko Hänninen polkee tiukkoja kuuden tunnin työpäiviä Italian ympäriajossa.

Italian ympäriajon 17. etappi päättyi 203 kilometrin ja noin 5 000 nousumetrin urakan jälkeen hiihtokeskus Madonna di Campiglioon.

AG2R La Mondialen Jaakko Hänninen kuvasi kuuden tunnin peräkkäisiä työpäiviä melkoiseksi rokkenrolliksi.

– Samaa hommaa kuin edellisilläkin etapeilla. Oli jälleen vähän huonoa tuuria porukkaan iskiessä ja kun irtiotto lähti nousussa, ei ollut jalkaa vastata iskuun. Onneksi meidän Geoffrey Bouchard pääsi mukaan isoon irtiottoon, Hänninen kertoi tiedotteessa.

Ruokolahtelainen selvitti raskaan etapin varsin kohtuullisesti. Hän tuli maaliin sijalla 73 (+21:38) tehtyään töitä joukkueensa kapteenien hyväksi.

– Viimeisen nousun juurella kävin hakemassa viimeiset pullot ja patukat kavereille ja sen jälkeen omaa tempoa maaliin, Hänninen jatkoi tiedotteessa.

Seuraavaksi ympäriajossa ajetaan 207 kilometrin etappi Pinzolosta Laghi di Cancanoon.

Etapilla noustaan hurjat nousut, hurjimpana legendaarinen Stelvion nousu. Sen huippu on 2758 metrissä. Sen päältä on maaliin 37 kilometriä.

Italian ympäriajon johdossa jatkaa portugalilainen João Almeida.

Kommentoidut