Kultsusta tuttu torjuja Craig Hill tukkii PEPOn maalinsuun ensi kaudella

Mika Stranden

Craig Hill pelasi kausilla 2014-2016 Joutsenossa ennen kuin siirtyi kokeilemaan siipiään Veikkausliigaan.

PEPO on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen maalivahti Craig Hillin kanssa. San Antonio Scorpionsista kaudeksi 2014 Kultsuun siirtynyt maalivahti on pelannut Veikkausliigassa KTP:ssä ja KuPS:ssa.

Hill on valittu kahdesti Kaakkois-Suomen parhaaksi maalivahdiksi (Kultsu FC ja FC KTP). Hän pelasi Joutsenossa kausilla 2014—2016 ja joitain otteluita myös viime kaudella.

Olen jo kaksi aiempaa kautta toivonut saavani Craigin mukaamme ja vihdoin polkumme taas kohtaavat. — Mika Heino

— Olen jo kaksi aiempaa kautta toivonut saavani Craigin mukaamme ja vihdoin polkumme taas kohtaavat. Craig on minulle tuttu jo Kultsun ajoilta 2015, jonka jälkeen olemme tiiviisti pitäneet yhteyttä, PEPOn valmentaja Mika Heino sanoo.

Heinon mukaan lappeenrantalaiset saivat riveihinsä jalkapallon kakkosen parhaan maalivahdin, joka on arvokas joukkueelle myös pelikentän ulkopuolelta.

— Craig tulee varmasti ottamaan paikkansa kapteenistossa ja pystyy valmennuksen apuna tukemaan nuorempia pelaajia monissa asioissa. Loistava pala joukkueemme palapeliin tässä vaiheessa, Heino kuvaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat