Koronaoireinen henkilö oleili ilman maskia Jukurit–SaiPa-ottelun anniskelualueella Mikkelissä – Muita katsojia on voinut altistua

Mikkelin Jukurit painottaa tiedotteessa, ettei otteluun saa tulla, mikäli henkilöllä on minkäänlaisia koronatartuntaan liittyviä oireita kuten yskää, nuhaa tai vatsaoireita.

Jaakko Avikainen

Jukurien ja SaiPan välinen ottelu pelattiin viime perjantaina.
Jukurien ja SaiPan välinen ottelu pelattiin viime perjantaina.

Perjantaina 13. marraskuuta Mikkelissä pelatussa Jukurit–SaiPa-jääkiekko-ottelussa on voinut tapahtua altistuminen koronavirukselle, Jukurit tiedottaa.

Jukurit kertoo, että positiivisen koronavirustestin ottelun jälkeen saanut, pelissä kuitenkin jo oireinen henkilö on voinut altistaa muita tapahtumassa olleita jäähallin 3. sektorin anniskelualueilla. Hän oleskeli niillä ilman maskia koko ottelun ajan. Henkilö on asioinut useilla kyseisen sektorin anniskelupisteillä.

Kaikkia jäähallin 3. sektorin anniskelualueilla olleita pyydetään tarkkailemaan omaa vointiaan ja hakeutumaan pienistäkin oireista koronatestiin.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Essote) mukaan altistumisvaaraa ei ole ollut katsomoissa. 3. sektoriin kuuluvat Jukurien kannattajapääty sekä istumakatsomot B6 ja B7.

Jukurit painottaa tiedotteessa, ettei otteluun saa tulla, mikäli henkilöllä on minkäänlaisia koronatartuntaan liittyviä oireita kuten yskää, nuhaa tai vatsaoireita. Jukurit suosittelee voimakkaasti kasvomaskin käyttöä ottelussa.

Jukurit tarjoaa kaikille asiakkaille veloituksetta kasvomaskeja niin ovella kuin myös ravintolapisteillä ostosten yhteydessä.

Muokattu kello 12.32: Lisätty tieto, että ottelussa oirehtinut henkilö testattiin vasta pelin jälkeen.