Kysymykset: Toiko Imatran golfsotku pelaajat Lappeenrantaan?

kai skyttä

Viipurin Golfin ykköskentän Tuosassa väylät kulkevat hienoissa maisemissa Saimaan vieressä.
Viipurin Golfin ykköskentän Tuosassa väylät kulkevat hienoissa maisemissa Saimaan vieressä.

Imatran Golf ajettiin selvitystilaan, ja Stora Enso etsii kentälle ostajaa. Epävarmuus kauden läpi viennistä on vähentänyt sekä omia että vieraspelaajia. Onko sekava tilanne Imatralla näkynyt Viipurin Golfin kenttien pelaajamäärissä Lappeenrannassa, Viipurin Golfin toimitusjohtaja Kari Kalin?

— Imatran tilanne ei ole näkynyt Viipurin Golfin kentillä Etelä-Saimaa Golfissa ja Kahilanniemessä. Viimevuotista sateisempi ja kylmempi alkukausi sen sijaan on hieman vähentänyt pelaajamääriä viime vuoteen verrattuna. Ollaan kuitenkin edellä edellisvuotisia määriä.

Miten kolea alkukesä on kokonaisuudessaan mennyt Tuosassa ja Kahilanniemessä?

— Etelä-Saimaa Golf on ollut loistavassa kunnossa koko alkukesän ja kevään. Kentän hoitoa ollaan päästy toteuttamaan suunnitellusti, ja kaikki näyttää hyvältä loppukesää ja syksyä ajatellen. Palaute omilta ja vieraspelaajilta on ollut hyvää.

— Kahilanniemessä viheriöillä oli alku keväästä pieni homeongelma, joka saatiin nopeasti kuntoon oikeilla hoitotoimenpiteillä. Tällä hetkellä Kahilanniemen kentän kunto on hyvä.

— Huolta aiheuttaa nelosväylän suojaverkko, joka kaatui heinäkuun alussa kesämyrkyssä. Suojaverkko on luvattu korjata rakentajan toimesta, mutta aikataulusta ei ole tällä hetkellä tietoa. Edellinen vauriokorjaus viime syksyltäkin oli vielä kesken. Tällä hetkellä nelosväylän tiiauspaikkaa ei voida käyttää, ja väylä pelataan lyhennettynä lavan päältä.