Kultsu FC kaatoi paikallisottelussa IPS:n ja hilasi itsensä Kakkosen porteille — Joutsenolaisten sarjajohto on kahdeksan pistettä, kun pelejä on jäljellä kolme

Ottelun ainoaksi jääneen maalin viimeisteli Imatran Palloseuran verkkoon Antti Voutilainen.

Kolmosen kaakkoislohkon maalipörssiä johtava Kultsun Abah Samson Akoh jäi tällä kertaa ilman maaleja.
Kolmosen kaakkoislohkon maalipörssiä johtava Kultsun Abah Samson Akoh jäi tällä kertaa ilman maaleja.

Joutsenon Kultsu FC hivuttautui jälleen lähemmäksi paluuta jalkapallon Kakkoseen. Joutsenolaiset hakivat Imatran nurmelta niukan 1—0-vierasvoiton perjantaina.

Ottelun ainoaksi jääneen maalin viimeisteli Imatran Palloseuran verkkoon Antti Voutilainen, kun toista puoliaikaa oli pelattu parikymmentä minuuttia. Kenny Abubakar syötti Voutilaisen läpi ja tämä ampui taidolla ja tyylillä pallon yläriman alle.

Kultsun maalin jälkeen pallonhallinta siirtyi selvemmin IPS:lle. Kotijoukkueen Jari Reponen puski pallon tolpan kautta maaliviivalle, kun kymmenisen minuuttia oli pelaamatta.

Sen jälkeen Kultsun kokenut alakerta kapteeni Olli Hätösen johdolla onnistui kuitenkin pitämään IPS:n kurissa ja nuhteessa.

Kolmosen paikallisottelu houkutteli Ukonniemen urheilukentälle melko paljon yleisöä. IPS esitteli ottelussa uuden argentiinalaisvahvistuksensa, toppari Federico Pieretton.

Argentiinalainen väläytteli kentällä pelimiehen merkkejä. Toisella puoliajalla erotuomari Toni Pekkinen puolestaan vilautti Pierettolle keltaista korttia.

Kultsun sarjajohto on nyt kahdeksan pistettä, kun joutsenolaisilla on pelaamatta kolme ottelua.

Lähin uhkaaja Kymin Palloilijat on pelannut yhden ottelun Kultsua vähemmän. KyPa pelaa oman ottelunsa lauantaina, kun se kohtaa kotikentällään lohkon alempaan keskikastiin kuuluvan Savonlinnan STPS:n.