Pesäpallosyksyn kuumin siirtohuhu sai varmistuksen: Huippupelaaja Sami Partanen siirtyy Imatran Pallo-Veikkoihin

IPV saa Sami Partasen mukana aimo annoksen kokemusta, johtajuutta ja lyöntivoimaa.

Timo Seppäläinen

Sami Partanen toimi päättyneellä kaudella Kiteen Pallon kapteenina.
Sami Partanen toimi päättyneellä kaudella Kiteen Pallon kapteenina.

Miesten Superpesiksen kiintotähtiin lukeutuva Sami Partanen siirtyy Imatran Pallo-Veikkoihin. Partasen ja IPV:n välinen sopimus kattaa tulevan kauden.

IPV saa Partasen mukana aimo annoksen kokemusta, johtajuutta ja lyöntivoimaa. Kiteen Pallon pitkäaikainen kapteeni on pelannut urallaan 572 pääsarjaottelua lyöden niissä yhteensä 410. Tuotuja juoksuja on 268 ja kärkilyöntejä 2217.

Rautjärvellä syntynyt, mutta Saarella varttunut Partanen on saavuttanut Superpesiksessä yhdeksän mitalia, mukaan lukien kolme kultaa, sekä pelannut huimat 15 miesten Itä-Länsi-ottelua.

Päättyneellä kaudella Partanen takoi Kiteellä uransa ennätyslukemat lyöden 74 juoksua sekä keräten 204 kärkilyöntiä, jolla hän sijoittui Superpesiksessä tilastokolmoseksi.

Valkeapää voitti väsytystaistelun

Saaren Urheilijoiden kasvatti ja IPV kohtasivat ensimmäisen kerran 30 vuotta sitten, vuonna 1988. Kahdeksanvuotiaana hän lähti IPV:n mukana pesisleirille Loimaalle ja valittiin heti F-junioreiden turnauksen Itä-Länteen.

— 30 vuotta sitten Imatralta kaikki alkoi ja sieltä ura on lähtöisin. Kyllä tässä jonkinlainen draamankaari on, Partanen tunnelmoi IPV:n tiedotteessa.

Partasella on pitkä yhteinen historia IPV:n urheilutoimenjohtajana toimivan Jani Valkeapään kanssa. Kaksikko päätyi jo 30 vuotta sitten pelaamaan yhdessä IPV:n junioreissa.

— Voi sanoa, että väsytystaistelu kääntyi nyt Valkeapään voitoksi. Aikansa tätä sopimusta jumpattiin ja jumpattiin. Nyt monen yhtälön summana paluu Imatralle on mahdollista, Partanen kertoo.

Uusimmat uutiset