Joonas Haapala saa tuekseen tuttuja ja uusia kasvoja — Elina Sinisalo vastaa uutena NST:n naisissa yksilöiden valmennuksesta

Minna Mänttäri

NST:n naiset taistelivat mukaan naisten liigan pudotuspeleihin, mutta kestomenestyjä Tampereen Classic jyräsi ottelusarjan nopeasti ohi.
NST:n naiset taistelivat mukaan naisten liigan pudotuspeleihin, mutta kestomenestyjä Tampereen Classic jyräsi ottelusarjan nopeasti ohi.

NST:n naisten salibandyliigan valmennustiimissä jatkaa päävalmentaja Joonas Haapalan tukena viime kaudelta jo tuttu Pette Nousiainen. Uutena nimenä mukaan liittyy Elina Sinisalo, joka vastaa ennen kaikkea yksilöiden valmentamisesta.

— Ellulla on 248 pelattua ottelua naisten salibandyliigassa ja uskon, että hän pystyy auttamaan meidän yksilöitä ottamaan seuraavan stepin pelaajana. Hän tietää sarjan vaatimustason ja ymmärtää peliä ja on tosi iso lisä valmennukseen.

Fysiikkavalmentajana jatkaa Antti-Juuso Ropo, joka saa avukseen Iiro Härkösen.

Joukkueen sopimustilanteesta ei vielä kerrota, vaan sen aika on jossain vaiheessa myöhemmin.

— Sopimustilanne on vuodenaikaan nähden varsin hyvä. Tullaan julkaisemaan isompi läjä sopimuksia kerralla, jopa koko joukkue, jos se on mahdollista. Vaihtuvuus on edellisiin vuosiin verrattuna paljon pienempää, joka on tietenkin hyvä juttu, Haapala sanoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet