Puolustajasta laituri, ylimääräistä pelaaja ei ole — SaiPaa koettelee taas miehistön vajaus

Kai Skyttä

Puolustaja Jere Sneck (vas.) pääsee rouhimaan hyökkääjänä nelosketjun laidassa.
Puolustaja Jere Sneck (vas.) pääsee rouhimaan hyökkääjänä nelosketjun laidassa.

Pelaajapula alkaa taas koetella SaiPaa, kun lähestytään jääkiekkoliigan ratkaisevia kierroksia. Illan kotiottelussa Lukkoa vastaan nelosketjun laituriksi kokoonpanoon on nostettu puolustaja Jere Sneck.

Poissa kokoonpanosta ovat muun muassa Elmeri Kaksonen, Ahti Oksanen ja Mikael Kuronen, joista vain Kaksonen on merkitty punaisella ristillä Liigan loukkaantuneiden listalle.

Saari mukana

Hyökkäyksessä kesken edellisen pelin jalkaansa vääntänyt Micke Saari on sen sijaan taas kokoonpanossa. Mukaan tulee jälleen myös Topi Nättinen, joka on Ville Kohon laiturina yhdessä Tomi Iso-Mustajärven kanssa.

SaiPan ykkösketju on pysynyt muodossa Tyler MorleyCody KunykJoni Nikko ja maalissa jatkaa Frans Tuohimaa.

Micke Saaren rinnalla ovat David Goodwin ja Jonatan Tanus ja Sneckin kanssa nelosessa Oskari Lehtinen ja Santeri Virtanen.

SaiPa puolustaa kolmella parilla: Kalle MaalahtiRobin Salo, Markus KojoBrenden Kichton ja Vladimir DenisovKasperi Torikka.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat