Golf on millintarkkaa työtä henkisessä paineessa — Alkuvuosien vaikeuksien jälkeen rentouden löytänyt ammattilaispelaaja Miro Veijalainen korostaa omien toimintatapojen löytämistä

Miro Veijalaisen ensimmäiset ammattilaisvuodet olivat vaikeuksien sävyttämiä, mikä potki lappeenrantalaista miettimään omia toimintatapojaan. Prosessi on tuottamassa pikkuhiljaa tulosta.

Kai Skyttä

Miro Veijalainen sanoo kertyneiden pelivuosien tuoneen toimintaan rauhallisuutta. Hän ei ota paineita, vaikka Euroopan kiertueen karsinnoista ei tulisikaan menestystä. —Kävi miten kävi, tavoitteistani en luovu. 110-prosenttinen työnteko jatkuu, se on selvää.

Miro Veijalainen ottaa tukevan haara-asennon. Vartalon kierto, mailan vienti taakse, swingi ja saatto — golfpallo kaartaa kohti harjoitusreikää.

Joonas Laine

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat