Muista huilata, Kaisa! — Suomea kahdesti olympialaisissa edustanut ruokolahtelainen Tuija Repo toivoo, että Kaisa Mäkäräinen malttaa levätä mitalijahdin välissä eikä säntää ladulle treenaamaan

Tuija Repo (os. Sikiö) oli edellinen eteläkarjalainen ampumahiihtäjä olympialaisissa ennen Etelä-Koreaan matkannutta Venla Lehtosta. Ruokolahtelainen Repo kilpaili Albertvillessä ja Lillehammerissa.

Kalle Sipiläinen

Ruokolahtelainen taksiautoilija ja ex-ampumahiihtäjä Tuija Repo lähettää ratin takaa tsemppiterveiset Imatran Venla Lehtoselle ja Suomen muille olympiaurheilijoille.

Suomen mitalitoivoihin Pyeongchangissa kuuluvalla Kaisa Mäkäräisellä on ampumahiihdon MM-kulta, -hopea ja neljä -pronssia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet