Edwin Salazar saapuu PEPOn kärjeksi PS Kemistä ja kasvattaa joukkueen kokoa entisestään

Minna Mänttäri

PEPOn valmentaja Mika Heino saa kaksi maalivahti testiin tammikuussa. Haussa on myös lisää vahvistusta hyökkäykseen.

PEPO on hankkinut hyökkäykseensä viime kaudella PS Kemiä liigassa edustaneen kolumbialaisen Edwin Salazarin, 26. 187-senttinen kärkipelaaja pelasi 14 liigaottelussa ja onnistui kerran maalinteossa.
— Edwin on nopea, taitava ja aktiivinen joukkueen eteen töitä tekevä hyökkääjä. Viime kaudella Kemissä hänelle jäi melko pieni rooli täytettäväksi, mutta keskusteltuani muutaman liigavalmentajan kanssa uskon, että kakkosessa hieman eri tyylisessä joukkueessa ja sarjassa hän tulee menestymään erinomaisesti, PEPOn valmentaja Mika Heino sanoo.
Salazar oli kotimaassaan joukkueensa Orsomarso SC:n kapteeni ja on sopeutunut hyvin myös Suomeen. Orsomarso pelaa maan toiseksi korkeimmalla tasolla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat