Kultsulle jäi jossiteltavaa paluustaan legendaariselle Pallokentälle – "Oli mahdollisuus ottaa pisteitä"

Kai Skyttä

Mikko Tielinen (vas.) on pelannut tällä kaudella täydet minuutit Kultsun sarjapeleissä. Arkistokuva.
Mikko Tielinen (vas.) on pelannut tällä kaudella täydet minuutit Kultsun sarjapeleissä. Arkistokuva.

Kultsu FC taipui lauantaina täpärästi helsinkiläiselle FC Kiffenille jalkapallon miesten Kakkosessa. Kiffen piti sarjapisteet itsellään Helsingin Pallokentällä tasaisen ottelun päätteeksi lukemin 1–0 (1–0).

Kultsun päävalmentaja Jarmo Korhonen luonnehti Kiffenin puolustuksen olleen riittävän kova joutsenolaisten hyökkäyskalustoa vastaan.

– Emme pystyneet murtautumaan riittävän laadukkaasti ja antamaan ratkaisevia viimeisiä syöttöjä. Vähän harmittaa. Pelimme oli muuten ihan hyvin kasassa. Oli mahdollisuus ottaa pisteitä, Korhonen totesi.

Kultsulla oli tilaisuus mennä ottelussa johtoon, mutta Samson ei onnistunut komistamaan maalisaldoaan rangaistuspotkusta 22. peliminuutilla.

Kotijoukkueen voittoon riittäneen osuman laukoi Mauricio Hopsu muutama minuutti ennen puoliaikaa.

Kultsu on harjoittelussaan keskittynyt puolustuspelinsä selkeyttämiseen. Korhonen olikin tyytyväinen omiensa puolustuspeliin "Bolliksella".

– Meillä ei ollut suurta hätää koko pelin aikana. Vähän jäi hampaankoloon. Tämä ei vain riitä. Meidän pitää olla vielä kovempia ja parantaa kaikilla osa-alueilla.

Kultsu rakensi kahdessa edellisessä ottelussaan mainiosti tilanteita, mutta lauantaina joukkue otti hyökkäyskolmanneksen suorituksissaan hieman takapakkia.

– Välillä vain tulee aina näitä tilanteita, ettei onnistu millään. Taistelu jatkuu. Pyrimme parantamaan peliämme koko ajan.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut