PEPO haki Ilveksestä tehoa maalintekoon — Jesse Huhtala on tehnyt alkukaudella Kakkosessa seitsemän maalia

Vesa Salminen

Jesse Huhtala harjoitteli ensimmäisen kerran PEPOn riveissä torstaina Kimpisen nurmella.
Jesse Huhtala harjoitteli ensimmäisen kerran PEPOn riveissä torstaina Kimpisen nurmella.

Ilveksen liigajoukkueen ringissä ollut Jesse Huhtala vahvistaa PEPOa. Hyökkääjä on pelannut alkukaudella tamperelaisten kakkosjoukkueessa Kakkosta eli samaa sarjatasoa lappeenrantalaisten kanssa, mutta eri lohkossa.

Maalintekoon saadaan lisävoimaa. — Mika Heino

Huhtala on kuukauden lainapestillä, mutta PEPOn valmentajan Mika Heinon mukaan heidän toiveensa on, että sopimus jatkuu loppukauden, jos peli loksahtaa kohdalleen. Huhtala oli alkukaudella Kakkosen lohkonsa kolmanneksi tehokkain maalintekijä seitsemällä osumalla.

Verkko heiluu

Myös keskikentän keskellä pelannut 19-vuotias lupaus on ollut aiemmin mukana nuorten maajoukkueryhmissä. Liigadebyyttinsä hän teki viime kaudella Ilveksessä. Tilille kertyi kauden aikana kaksi ottelua. Samalla kaudella Kolmosessa pelanneessa Ilveksen kakkosjoukkueessa tahti oli kova. Verkko heilui sarjassa 23 kertaa ja syksyllä palkintona olivat nousujuhlat.

— Maalintekoon saadaan lisävoimaa, Heino perusteli Huhtalan siirtoa Lappeenrantaan.

Uudet ympyrät

Torstaina ensimmäisen kerran PEPOn kanssa harjoitellut Huhtala kertoi, että hänen ja Ilveksen tavoitteena siirrossa oli hakea perspektiiviä ja kokemusta uuden joukkueen harjoittelun ja pelaamisen kautta, kun ympäristö ja pelaajat rinnalla vaihtuvat. Veikkausliigaa johtavan Ilveksen kokoonpanoon murtautuminenkin on tällä hetkellä haastavaa.

PEPOn kausi jatkuu lauantaina Nurmijärvellä parin viikon tauon jälkeen.