Ketterälle tuttu vahvistus takalinjoille — Aku Alho siirtyy Jukureista kuukaudeksi lainalle Ketterään

Alho pelasi myös viime kaudella lainalla Ketterässä, ja oli voittamassa imatralaisjoukkueen riveissä Mestiksen mestaruutta. Laina tuli Ketterälle ajankohtaiseksi puolustuksen loukkaantumisten myötä.

Kai Skyttä

Aku Alho oli viime keväänä juhlimassa Mestiksen mestaruutta Ketterän riveissä.
Aku Alho oli viime keväänä juhlimassa Mestiksen mestaruutta Ketterän riveissä.

Mestiksessä pelaava Imatran Ketterä saa tutun vahvistuksen takalinjoilleen. Liigaa Jukureissa pelaava Aku Alho, 22, saapuu Ketterään perjantaihin 8. marraskuuta saakka kestävällä lainasopimuksella.

Alho pelasi myös viime kaudella lainalla Ketterässä, ja oli voittamassa imatralaisjoukkueen riveissä Mestiksen mestaruutta. Alho esiintyi Ketterän paidassa Mestiksen runkosarjassa 22 ottelussa keräten tehopisteet 2+1=3, ja pudotuspeleissä 14 ottelussa tehopistein 3+1=4.

22-vuotias puolustaja on tällä kaudella pelannut Jukureiden riveissä Liigaa ainoastaan yhden ottelun syyskuussa Sportia vastaan, jossa hän kellotti peliaikaa vain reilut kolme minuuttia.

Alhon laina tuli Ketterälle ajankohtaiseksi puolustuksen loukkaantumisten myötä. Ketterän takalinjoilta poissa ovat Santeri Airola sekä Juuso Järvinen.

Ketterä pelaa Alhon lainajakson aikana yhdeksän Mestis-ottelua sekä Suomen cupin finaalin Helsingissä Hartwall Areenalla.

Jukurit voi tarvittaessa kutsua Alhon takaisin riveihinsä myös laina-aikana.

Luetuimmat