Moona Korkealaakso juoksee joulukuussa Hollannin EM-maastossa

Joonas Tapaninen

Moona Korkealaakson kehitys oli vahvaa jo ratakaudella. Maastojuoksun EM-kilpailut vievät hänet vielä joulukuussa Hollantiin.
Moona Korkealaakson kehitys oli vahvaa jo ratakaudella. Maastojuoksun EM-kilpailut vievät hänet vielä joulukuussa Hollantiin.

Moona Korkealaakso on mukana Suomen maastojuoksujoukkueessa Hollannin EM-kilpailuissa 19-vuotiaiden sarjassa. Lappeenrannan Urheilu-Miesten kestävyysjuoksija matkaa Tilburgiin joulukuussa kuuden muun suomalaisjuoksijan kanssa. Kirkkaimpana tähtenä joukkueessa on 22-vuotiaissa juokseva HKV:n Topi Raitanen, joka säväytti Berliinin EM-kisojen 3 000 metrin estekisan alkuerässä.

Korkealaakso, 16, voitti syksyllä 19-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuden maastossa Reykjakvikissa. Hän voitti kesällä myös 16-vuotiaiden Suomen mestaruuden 1500 ja 3000 metrillä sekä 3000 metrin juoksun tyttöjen Suomi-Ruotsi-maaottelussa. Kalevan kisojen 5000 metrin kisassa hän oli viides.

Korkealaaksoa valmentaa Jarmo Viskari.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet