SaiPa pyöritti ja pommitti 58 kertaa ilman tulosta — KooKoo otti ensimmäisen voittonsa keltapaidoista tällä kaudella

Kouvolalaisten tähti 4 000 katsojan edessä oli maalivahti Juha Järvenpää. Paikkoja vierailla oli, mutta onnikin kantoi Järvenpäätä.

AOP/Matti Raivio

Juha Järvenpää torjui täydellisen illan, kun KooKoo varasti pisteet SaiPalta.
Juha Järvenpää torjui täydellisen illan, kun KooKoo varasti pisteet SaiPalta.

Edellisessä pelissä Kisapuistossa HPK pommitti turhaan ja SaiPa varasti voiton. Kouvolassa oli SaiPan vuoro sortua samaan tehottomuuteen.

Vieraat laukoivat ottelussa 58 kertaa, ja KooKoo oli lähes läpi ottelun vastaantulija. Mustapaidat selvisivät kuitenkin puolustustaistelustaan 4 000 katsojan edessä ja ottivat jääkiekkoliigan ottelusta kaikki pisteet 1—0 (1—0, 0—0, 0—0).

Järvenpää muurina

Avausminuuttien keskialueen miekkailu päättyi Erik Aution mailan kolahdukseen vastustajan kasvoihin, kun peliä oli pelattu kuusi minuuttia. SaiPan puolustaja ehti istua vain kymmenen sekuntia jäähyllä, kun KooKoon ylivoimamaestro Juha-Pekka Haataja täräytti 1—0 ohi Frans Tuohimaan.

SaiPa puristi erän loppu kohti terävästi paikkoja itselleen etenkin karvauksellaan, mutta myös suorilla hyökkäyksillä, mutta viimeistely KooKoon maalivahdin Juha Järvenpään ohi ei onnistunut.

Lumikki Haaja

SaiPan Oskari Lehtinen yrittää häiritä Juha Järvenpään työrauhaa. Puolustaja Kalle Valtola antaa vauhtia väärältä puolelta.
SaiPan Oskari Lehtinen yrittää häiritä Juha Järvenpään työrauhaa. Puolustaja Kalle Valtola antaa vauhtia väärältä puolelta.

Yhtä myllytystä

Heti toisen erän alussa SaiPa pääsi myllyttämään vahvasti, kun KooKoon Arttu Pelli istui jäähyllä, mutta Järvenpään ohi ei kiekkoa saatu. Jäähyn loputtua Micke Saari oli lähellä ensimmäistä SaiPa-osumaansa, mutta maalin yläputki kolahti avopaikassa.

Erän edetessä SaiPa sai lisää hurjia mylläköitä kouvolalaispäätyyn, mutta maaliin kiekko ei mennyt millään.

Maajoukkueessa debytoineen kouvolalaisen Anrei Hakulisen paha harhasyöttö tarjosi Tyler Morleylle läpiajon, mutta taas tolppa kilahti.

Kahden erän jälkeen SaiPa oli laukonut jo 42 kertaa ja parhailta paikoilta maalin edestä kymmenen kertaa.

Karvas tappio

Erik Karlssonin kaksi minuuttia kolmannen erän kolmannella minuutilla tarjosi yhden mahdollisuuden lisää vieraille, mutta tehottomuus jatkui.

Tyler Morleyn hyökkäyspään estämisjäähy reilu viisi minuuttia ennen päätössummeria katkaisi SaiPan takaa-ajon, mutta KooKoon siirtely näytti enemmän varmistelulta kuin maalinteon yritykseltä.

Kun tasoitusta ei tullut lopussa edes kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia, KooKoo otti kauden ensimmäisen voittonsa SaiPasta.

Katso ottelun voittomaali tästä:

Kommentoidut