Kommentti: SaiPa tarjosi näytteen hyvästä työmoraalista

SaiPan päävalmentajaa Tero Lehterää ja KooKoon Tuomas Tuokkolaa pidetään molempia innostuneen ilmapiirin luojina. Innostus on tarttunut hyvin pelaajiin, sillä kaksikko on kasvattanut joukkueistaan liigasyksyn positiivisimmat yllättäjät.
Kausiennakoissa Lehterältä kaivattiin kaniinia hatusta ja Tuokkolalta lääkkeitä selviytymistaisteluun. Molemmat saatiin.
KooKoo tarjosi SaiPalle täydellisen tyrmäysiskun kauden alun tuplakierroksella, eivätkä SaiPan kannattajat ole oikein toipuneet kai vieläkään siitä, että rakkaasta vihollisesta onkin tullut pullukka, joka ei enää puhaltamalla siirry syrjään.
Raskasta joulua on tarjolla vuoden pimeimpänä aikana muuallakin kuin jäähallien konserteissa, jos ajatus katoaa pelistä ja into työnteosta. SaiPan onneksi sen työmoraali parani Kouvolassa koko ajan.

SaiPan onneksi sen työmoraali parani Kouvolassa koko ajan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat