Natalie Day Catzin tähti lauantaina, EBT kaatui 21 pisteellä ilman Aleighsa Welchiä

Minna Mänttäri

Catzin Valencia McFarland on naisten Korisliigan syöttöpörssin ykkönen. Hän on antanut keskimäärin yli kuusi koriin johtanutta syöttöä ottelua kohti.

Natalie Dayn 27 pisteen ilta siivitti Catz Lappeenrannan voittoon Espoo Basket Teamista naisten Korisliigassa lauantaina. Catzin voittolukemiksi tuli 87—66 (44—34). Pisteidensä lisäksi Day otti kahdeksan levypalloa ja antoi viisi koriin johtanutta syöttöä.

Catz pelasi ottelun vain kahdeksalla pelaajalla, sillä avausviisikon sentteri Aleighsa Welch oli poissa kokoonpanosta. Welchin paikan avauskokoonpanossa otti Catz-kasvatti Roosa Kosonen, joka kirjautti liki 30 minuutin peliajan, 12 pistettä ja kuusi levypalloa.

Pelintekijä Valencia McFarland heitti Catzille 13 pistettä, otti seitsemän levypalloa ja antoi viisi koriin johtanutta syöttöä. Kapteeni Elena Reshetkon saldo oli 17 pistettä ja kuusi levypalloa.

EBT:n ulkomaalaisvahvistukset Kamilah Jackson ja Zykira Lewis tekivät vieraiden 66 pisteestä 41.

Catz on voittanut 12 sarjaottelustaan 11 ja johtaa naisten Korisliigaa ennen Tapiolan Honkaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat