Veiterä pommittaa, pommittaa, pommittaa - Nyt upposi 12 maalia.

Kai Skyttä

Tero Liimatainen on ollut koko alkukauden jäätävä viimeistelijä. Keskiviikkona syntyi neljä maalia.
Tero Liimatainen on ollut koko alkukauden jäätävä viimeistelijä. Keskiviikkona syntyi neljä maalia.

Veiterän ilotulitus Bandyliigassa jatkuu ja jatkuu. Keskiviikkona vastaantulijan vuorossa oli perinteinen HIFK, joka hävisi 12—3 (5—0).

Veiterä aloitti alkukauden tapaan murhaavasti. Huipputehokkaassa vireessä oleva Tero Liimatainen iski 1—0 vajaan viiden minuutin kohdalla. Pari minuuttia myöhemmin asialla oli Aleksi Seppänen.

Kotijoukkueen seuraava tehorypäs oli 23—26 minuutin kohdalla, kun ensin Eetu Peuhkuri ja heti perään Christian Laibert veivät vihreäpaidat 4—0-johtoon.
Liimatainen jatkoi Veiterän alkukaudelle tyypillistä avausjakson tylytystä juuri ennen taukoa.
Eipä sävel muuttunut tauon jälkeenkään: Fedorov 6—0, Liimatainen 7—0, Peuhkuri 8—0 kymmenessä minuutissa.
Kun jalka nousi jo vähän kaasulta, HIFK pääsi kolme kertaa kaventamaan. Janne Hauska iski kotijoukkueen yhdeksännen osuman välissä. Seppäsen ja Hauskan illan toiset osumat olivat vuorossa seuraavina ja päälle vielä Liimataisen neljäs.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat