Veiterä takoi tusinan täyteen Varkaudessa, mutta eniten valmentaja Tero Niemistä lämmitti nollapeli: "Jääpallopelissä se ei ole ihan arkipäivää"

Tasoerosta huolimatta Veiterä malttoi puolustaa huolellisesti. Maalivahti Saku Herrasen nollapelin WP 35 olisi saattanut rikkoa lähinnä muutamista kulmalyönneistään.

Kai Skyttä

Kapteeni Eetu Peuhkuri johti Veiterän arki-illan ilotulitusta neljällä maalilla. Arkistokuva.
Kapteeni Eetu Peuhkuri johti Veiterän arki-illan ilotulitusta neljällä maalilla. Arkistokuva.

Bandyliigan kärkiryhmä Veiterän ja peränpitäjä WP 35:n väliseksi tasoeroksi muodostui Varkaudessa täysi tusina. 12:ta tehtyä maalia enemmän päävalmentaja Tero Niemisen mieltä lämmitti kotijoukkueen jääminen kokonaan ilman osumia. Loppulukemiksi kirjattiin 0–12 Veiterälle.

– Ehjä esitys, ja siihen olen tietenkin tyytyväinen, että nolla pysyi omissa. Jääpallopelissä se ei ole ihan arkipäivää, ihan sama ketä vastaan pelataan, Nieminen totesi.

Puolustimme nöyrästi joukkueena, teimme hommia ja hyökkäsimme kohtalaisen tehokkaasti. — Tero Nieminen

Veiterän maalilla pelanneen Saku Herrasen nollapelin WP oli saattanut rikkoa lähinnä muutamista kulmalyönneistään. Muuten vaaranpaikkoja ei juuri ollut.

– Puolustimme nöyrästi joukkueena, teimme hommia ja hyökkäsimme kohtalaisen tehokkaasti. Ehkä toimintaa siinä vastustajan alimman linjan edessä pitää vielä vähän malttaa. Välillä haettiin vähän liian nopeita ratkaisuja, mutta ihan tyytyväinen olen, Nieminen tiivisti illan annin.

Veiterän ahnein maaliseppo oli kapteeni Eetu Peuhkuri, joka pisti narukerän pömpeliin neljästi. Kahden maalin miehiä olivat Matias Lehtonen ja Tero Liimatainen.

Luetuimmat