Tomi Karttunen ja Nikke Veikkanen jatkavat PEPOn miehinä

Mika Stranden

Tomi Karttunen on ollut jo pari kautta PEPOn edustuksen vakiomiehiä.
Tomi Karttunen on ollut jo pari kautta PEPOn edustuksen vakiomiehiä.

Tomi Karttunen ja Nikke Veikkanen jatkavat PEPOn II divisioonajoukkueen miehistössä. Karttunen, 20, on nuorten maajoukkuepelaaja ja ollut lappeenrantalaisjoukkueen runkopelaaja pari edellistä kautta.
Molemmilla pelaajilla on edessä myös armeijavuosi.
PEPOn valmentajan Mika Heinon mukaan Karttunen on tärkeä pelaaja ensi kauden ryhmässä, kun nousua tavoitellaan.
— Tomi on yksi niistä pelaajista kenellä on mahdollisuuksia pelata korkeammallakin sarjatasolla. Alustavia keskusteluja siirtymisestä muutamien ylempisarjalaisten joukkueiden kanssa käytiinkin ennen lopullista päätöstä pelaamisesta. Lopulta päädyttiin Tomin kanssa siihen että käydään armeija nyt pois alta, harjoitellaan kausi hyvin ja pelataan isossa roolissa meillä vielä tämä kausi.

Nikke Veikkanen,19, on saanut myös jo vastuuta PEPOn edustusmiehistössä.
— Nikke kuuluu siihen nuorten miesten ryhmään, jolta ja odotetaan vahvaa esiintuloa. Tulevasta armeijavuodesta toivotaan olevan mahdollisimman vähän haittaa, jotta kehitys jatkuisi edelleen ja rooli joukkueessakin kasvaisi. Nikke on yksi niistä harvoista pelaajista, joka pystyy aina haastamaan ja ohittamaan vastustajia laidalla, Heino kuvaa.

PEPOlla on nyt kasassa 13 pelaajasopimusta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat