Lappeenrannan liikuntajohtajaksi hakeneista haastatellaan kahdeksan — Haastateltavista vain yksi on nainen

Mika Strandén

Liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman (vas.) siirtyy valmistelemaan Lappeenrannan isoja liikuntainvestointeja.
Liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman (vas.) siirtyy valmistelemaan Lappeenrannan isoja liikuntainvestointeja.

Lappeenrannan liikuntajohtajan virkaan haastatellaan kahdeksaa hakijoista. Liikuntajohtajan paikkaa haki 32 henkilöä. Haastateltavista vain yksi on nainen.

Haastatteluun kutsutut ovat Antti Nousiainen, Antti Blom, Antti Mattila, Mikko Ikävalko, Mikko Pohjola, Jaana Vasankari, Pasi Koistinen ja Pekka Petäkoski.

Lappeenrannan nykyinen liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman siirtyy Lappeenrannan Toimitilat -yhtiöön (Lato) valmistelemaan tulevia suuria investointeja.

Liikuntajohtajan virkaa hakeneita haastattelevat kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Eeva Arvela, varapuheenjohtaja Karoliina Ahtiainen, jäsenet Petri Pulkkinen ja Kalle Saarela sekä virkamiehinä Ilkka Oksman ja Tuija Willberg.
Suunnitelmien mukaan kulttuuri- ja liikuntalautakunta päättää valinnasta kokouksessaan 7. maaliskuuta. Haastattelut tehdään tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina.

Juttuun on lisätty kello 16 haastatteluun kutsuttujen nimet.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet