Veiterän voittoputki pitenee, pörssikärki Tero Liimatainen mellasti Haaparannassa neljä maalia

Kai Skyttä

Tero Liimatainen on ollut Veiterän tehomies alkukaudella. Kuva Veiterän viime sunnuntain kotiottelusta Helsingin Botniaa vastaan.
Tero Liimatainen on ollut Veiterän tehomies alkukaudella. Kuva Veiterän viime sunnuntain kotiottelusta Helsingin Botniaa vastaan.

Tero Liimatainen nousi ottelun päähahmoksi Veiterän voittaessa torniolaisen Länsi-Rajan Konkarit jääpallon Bandyliigassa maalein 8—2 (4—0). Ottelu pelattiin Haaparannassa Gränsvallenin tekojääradalla.

Liimatainen teki Veiterän viidestä ensimmäisestä maalista neljä ja syötti Tuukka Loikkasen 2—0-osuman. Toisella jaksolla Emil Fedorov, Janne Hauska ja Eetu Peuhkuri nikkaroivat lappeenrantalaisjoukkueen jo kahdeksan maalin johtoon, kunnes torniolaiset saivat tehtyä kaksi lohdutusosumaa Veiterän maalivahdin Topi Peuhkurin taakse.

Liimatainen jatkoi Haaparannassa siitä, mihin viime kuussa jäi. 22-vuotias veiteräläinen valittiin Bandyliigan marraskuun pelaajaksi, kun hän auttoi Veiterän neljään voittoon tekemällä kymmenen maalia ja syöttämällä kuusi. Lauantain jälkeen Liimataisen pistesaldo on 14+7=21, jolla hän vankentaa asemaansa jääpalloliigan pistepörssin ykkösenä entisestään.

Veiterä on hallitseva Suomen mestari ja johtaa Bandyliigaa viiden voittoisan ottelun jälkeen. Sen voittoputki kotimaan jäillä on 12 ottelun mittainen, kun mukaan lasketaan viime kauden pudotuspelit ja kuluvan kauden Suomen cup, jossa Veiterä eteni loppuotteluun.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat