Lappeenrannan uimahallien ja urheiluhallien koronarajoituksia puretaan ja hallit aukeavat taas – Myös saunat alkavat lämmetä normaalisti

Niina Villman

Lappeenrannan uimahallien kesätauko päättyy ensi maanantaina.
Lappeenrannan uimahallien kesätauko päättyy ensi maanantaina.

Lappeenrannan uimahalli ja urheiluhallit aukeavat kesätauon jälkeen maanantaina 3.8. Elokuun ajan käytössä ovat supistetut aukioloajat. Talviaikatauluihin siirrytään elokuun lopussa.

Uimahalleista ja urheiluhalleista on purettu koronapandemian aikaisia poikkeuskäytäntöjä, kuten asiakasmäärärajoituksia. Myös uimahallien saunat ovat jälleen asiakkaiden käytössä normaalisti.

Turvavälit edelleen

Asiakkaita kehotetaan edelleen kiinnittämään erityistä huomiota turvaväleihin sekä hyvään käsi- ja yskimishygieniaan. Sairaana liikkumaan ei edelleenkään saa tulla.

Lauritsalan uimahallissa on elokuun ajan tarjolla helppoa vesijumppaa. Vesijumpan hinta on uimahallimaksu sekä kahden euron arvoinen ohjausranneke. Perjantaisin Lauritsalan uimahallissa on tarjolla vesijumppaa työttömille uimahallimaksun hinnalla.

Hallien aukioloajat

Viikonloppuisin hallit kiinni

Lappeenrannan uimahalli: ma, ti, ke, to klo 6–20, pe klo 12–20.

Urheilutalo: ma–pe klo 7.30–20.

Lauritsalan uimahalli: ma, ke, to klo 11–19, ti ja pe klo 6–14.

Joutsenohalli: ma–to klo 8–21, pe klo 8–16.

Lipunmyynti päättyy 45 minuuttia ja kuntosali- ja uintiaika puoli tuntia ennen sulkemista. Lauantaisin ja sunnuntaisin kaikki hallit ovat kiinni. 28.8. kaikki hallit on suljettu liikuntatoimen henkilöstön koulutuspäivän vuoksi.

Uusimmat uutiset