"Heittoharjoituksia on tehty aivan kuten muinakin syksyinä" — Antti Ruuskanen on tyytyväinen harjoitteluunsa vamman pilaaman viime kauden jälkeen

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen kertoo pystyneensä harjoittelemaan viimeisen kolmen viikon ajan normaalisti.

Soila Puurtinen

Antti Ruuskanen näytti mallia viikonloppuna omassa keihäskoulussaan.
Antti Ruuskanen näytti mallia viikonloppuna omassa keihäskoulussaan.

Reilu vuosi sitten leikattu olkapää ja sen kuntoutus piti keihäänheittäjä Antti Ruuskasen sivussa koko viime kesän kilpakauden. Nyt heittäjällä on kuitenkin takanaan kolme viikkoa kovaa treenejä, ja ne ovat sujuneet mallikkaasti.
— Hyvin ne ovat menneet. Heittoharjoituksia on tehty aivan kuten muinakin syksyinä. Treeni on purrut ja kunto on nousussa päin, kuten tässä tilanteessa pitääkin olla, hän kertoo.

Nimensä Tanhuvaaran urheiluopistolla viime viikonloppuna järjestetylle perinteiselle keihäskoululle antaneen Ruuskasen viikonloppu kului nuorten kanssa touhutessa sekä omien harjoituksien parissa.
— Mikäs sen mukavampaa, kun seurata innokkaita nuoria urheilemassa ja opastaa heitä. Kun nuoret vielä kuuntelevat neuvoja niin innolla, niin mikäs sen parempaa, heittäjä puheli harjoitusten lomassa.

Erityisesti ranskalaisten saapuminen Tanhuvaaraan kuuntelemaan oppia keihäänheitosta lämmitti kokenutta Ruuskasta.
— Onhan se kunnia-asia, että he tulevat Ranskasta asti hakemaan täältä oppia keihäänheittoon ja haluavat tulla tänne kehittymään. Kokonaisuutena tämä on todella kova juttu. Heillä on hyvä porukka ja heittäjät ovat todella lahjakkaita, niin eihän siinä neuvoja antaessa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset