Mario Grman on SaiPan mies myös ensi kaudella

SaiPa käytti slovakialaispuolustajan option. Siirto KHL:ään on vielä mahdollinen.

Mika Stranden

Slovakkipuolustaja Mario Grman on vankka ehdokas maansa MM-joukkueeseen. Joulun alla pelattu maajoukkueturnaus jäi väliin loukkaantumisen vuoksi.
Slovakkipuolustaja Mario Grman on vankka ehdokas maansa MM-joukkueeseen. Joulun alla pelattu maajoukkueturnaus jäi väliin loukkaantumisen vuoksi.

SaiPan puolustuksen ykkösmies, slovakialainen Mario Grman jatkaa Lappeenrannassa myös ensi kaudella. Täksi kaudeksi SaiPaan tulleella Grmanilla oli optio tulevasta kaudesta, jonka SaiPa on nyt käyttänyt.

Grman ehti iloita sopimuksestaan torstaina jo sosiaalisen median kanavassa Instagramissa, joka on kuvien jakopalvelu.

Grmanin viesti SaiPan ottelusta otetun pelikuvan päällä oli "So excited to be here for next season".

Parasta mitä tarjolla

22-vuotiaan slovakialaisen sopimuksessa on KHL-pykälä. Grman pelasi ennen SaiPaan tuloaan KHL:ssä Slovan Bratislavassa ja esiintynyt myös maansa maajoukkueessa. Hän ehti viettää nuorena pari kautta myös Kanadassa junioriliiga WHL:ssa.

Grman on kärsinyt Liigassa alkukaudella loukkaantumisista, mutta kauden alun parin ensimmäisen "ohipelin" jälkeen hän on pelikuntoisena ollut keltapaitojen ehdotonta eliittiä.

Koossa on nyt 28 ottelusta tehot 1+4 ja peliaikaa keskimäärin 19.21 minuuttia per ottelu.

Tukku sopimuksia

SaiPan sopimuspelaajat 2020–21: Puolustajat Markus Kojo, Kasperi Torikka, Simo-Pekka Riikola, Veeti Vainio ja Mario Grman. Hyökkääjät: Ville Petman, Elmeri Kaksonen, Matias Mäntykivi (optio), Joni Nikko, Santeri Virtanen, Tomáš Záborský, Topi Piipponen, Tomi Iso-Mustajärvi ja Ville Vainikainen (sopimus vuoteen 2022).

Maalivahdeista sekä Niclas Westerholmilla että Severi Auvisella on optio ensi kaudesta. Ykköstorjuja Westerholmin ensi kauden osoitteen ratkaisee hänen NHL-sopimusseuransa Nashville Predators.

Luetuimmat