Tilaajalle

Lappeenrannassa aloittanut Icehearts poimii syrjäytymisvaarassa olevat pojat joukkueeseen jo esikoulusta ja tukee heitä 18-vuotiaiksi asti — Päivisin kasvattajat Valtteri Ryösö ja Aaro Koivumäki ovat mukana länsialueen koulujen arjessa: ”Mukaan jos tulee, ei heitetä ikinä pois”

Lappeenrannassa tänä vuonna aloittanut Icehearts-toiminta ehkäisee syrjäytymistä joukkueurheilun keinoin. Iltapäivien lisäksi Icehearts-kasvattajat ovat lasten ja opettajien tukena kouluissa. Vaikka Icehearts tunnetaan jääkiekosta, lappeenrantalaispoikien lajiksi voi valikoitua myös vaikka jalkapallo tai salibandy.

Mika Strandén

Iceheartsin lajeja ovat jääkiekko, jalkapallo ja salibandy, mutta Kourulan palloiluhallissa koripalloa pussittaneet Icehearts-kasvattajat Aaro Koivumäki ja 
Valtteri Ryösö korostavat, että varsinkin alussa lajeja voidaan kokeilla monipuolisesti.
Iceheartsin lajeja ovat jääkiekko, jalkapallo ja salibandy, mutta Kourulan palloiluhallissa koripalloa pussittaneet Icehearts-kasvattajat Aaro Koivumäki ja Valtteri Ryösö korostavat, että varsinkin alussa lajeja voidaan kokeilla monipuolisesti.

Keskittymisen ja itsehillinnän vaikeudet saattavat näkyä lapsilla jo varhain. Icehearts-kasvattajat Valtteri Ryösö ja Aaro Koivumäki tietävät, ettei urheiluseuroissa liian vilkkaita nuoria välttämättä katsottaisi hirveän pitkään.