SaiPan Kim Strömbergille kahden ottelun pelikielto päähän kohdistuneesta taklauksesta — Katso video taklauksesta täältä

Kim Strömberg on sivussa SaiPan seuraavasta ottelusta. Arkistokuva.
Kim Strömberg on sivussa SaiPan seuraavasta ottelusta. Arkistokuva.

SaiPan hyökkääjä Kim Strömberg on saanut kahden ottelun pelikiellon perjantaina ottelussa Kärppiä vastaan tekemästään taklauksesta.

Strömberg taklasi Kärppien Lasse Kukkosta ottelun ensimmäisessä erässä. Ottelun tuomaristo antoi Strömbergille taklauksesta 2+10 minuutin rangaistuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Voit katsoa Strömbergin taklauksen alla olevalta videolta.

Liigan päävideotuomari asetti ottelun jälkeen Strömbergin taklauksen kurinpitokäsittelyyn. Keskiviikkona tulleen päätöksen mukaan Liigan kurinpitodelegaatio katsoi Strömbergin taklauksellaan piittaamattomasti vaarantaneen vastustajaa. 

Kurinpitäjän mukaan Strömberg nostaa tilanteessa käsivartensa ylöspäin ja osuu sillä ensin Kukkosen vartaloon, sitten pään ja niskan alueelle. Lisäksi Strömberg nousee tilanteessa ilmaan ennen taklausta.

Strömberg ehti kärsiä pelikieltonsa ensimmäisen ottelun lauantaina. Hän on sivussa vielä SaiPan seuraavasta ottelusta perjantaina Lukkoa vastaan.

Kukkonen ei loukkaantunut tilanteessa

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet