PEPOlla riitti paikkoja tuhlattavaksi asti

PEPO joutui lopussa taistelemaan tosissaan pisteistä Myyrmäen stadionilla jalkapallon Kakkosen ottelussa VJS:ää vastaan. Vieraat veivät ottelua kuskin paikalla koko ajan, mutta fyysiseksi rymistelyksi kääntynyt loppu antoi kotijoukkueelle mahdollisuuden puristaa painetta lappeenrantalaisten päätyyn.

— Peli olisi voitu lopettaa jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta vähän se maalinteko tökki, PEPOn valmentaja Mika Heino kuvasi.

Peli olisi voitu lopettaa jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta vähän se maalinteko tökki. — Mika Heino

— Lopussa otteet olivat tosi kovia ja peli meni vähän taisteluksi.

Hän laski, että vierailla oli maalien lisäksi ainakin neljä avopaikkaa, mutta ratkaisun hetkillä ei onnistuttu.

Paikkoja on ratkaista

PEPOn maalinteon aloitti Alieu Ceeasy jo toisella minuutilla kulmasta, kun kookas toppari oli nostettu ylös. Aleksi Ikonen 55. ja Paul Obi 71. minuutilla laukoivat muut vieraiden osumat. Molemmat pääsivät viimeistelemään vapaasti maalin edestä.

Ceesay oli myös epäonninen, sillä hänen tarjoilustaan VJS sai halvalla toisen maalinsa vartti ennen loppua ja lisää puhtia takaa-ajoon.

Heinon mukaan PEPO on jokaisessa ottelussaan hallinnut ja luonut paljon paikkoja ja sikäli pelin rakentelu on kunnossa, mutta viimeistely ontuu vielä. Alkukaudelle tyypillisesti rentoutta puuttuu vielä, kun onnistumisia ei ole kerääntynyt.

— Kyllä se peli vielä tulee, missä tehdään 6—7 maalia, Heino sanoi.

Hän kaipasi terävyyttä myös joukkueensa puolustamiseen maalin lähellä, sillä vastustaja on päässyt turhan usein iskemään maalinsa rangaistusalueen sisältä.

Uusimmat uutiset