Saaga S sai iloisia uutisia jälkeläisestä

Hallitsijapari vaihtuu Lahden Kuninkuusraveissa, mutta kolminkertainen ravikuningatar Saaga S seuraa sitä jo sivusta.

Maija Kaibijainen

Ilkka Pyysalo ja Saaga S saavat tulevaisuudessa jännittää, millainen ravuri talliin saadaan ravikuningattaren jälkeläisestä.
Ilkka Pyysalo ja Saaga S saavat tulevaisuudessa jännittää, millainen ravuri talliin saadaan ravikuningattaren jälkeläisestä.

Kolminkertainen ravikuningatar Saaga S sai hyviä uutisia. Maanantaina Metsäpirtin oriasemalla todettiin ravikuningattaren tulleen kantavaksi.

— Tammaa jouduttiin käyttämään kolme reissua ennen kuin homma onnistui. Luulin jo ettei sitä saada kantavaksi, kun sillä kilpailu-uran aikana oli kaikenlaisia kiimaongelmia. Mietin jo, että pitäisikö siirtää takaisin valmennukseen, mutta hyvä näin, kertoi tyytyväinen omistajavalmentaja Ilkka Pyysalo.

Uudet hallitsijat

Kahden viikon päästä Lahdessa ravattavissa kuninkuusraveissa saadaan uusi hallitsijapari. Ravikuningatar Akaasian kilpailu-ura on päättynyt, eikä hallitsevaa ravikuningasta Costelloa ole myöskään ilmoitettu mukaan.

Kuninkaalla on ollut terveysmurheita, ja valmentaja Tia Malisen mukaan kolme lähtöä tässä vaiheessa olisi ollut liikaa.

Ennätysmäärä ilmoitettuja

Etelä-Karjalasta mukaan kuninkuuskilpailuun ilmoitettiin taipalsaarelaisen Olavi Nisosen valmentama Pauhis ja Kymenlaakson puolelta kotkalainen Välähdys ja Kouvolasta tammojen kisaan Annin Vappu. Etelä-Savosta mukaan ilmoitettiin Camri ja Vennelmon Varma.

Kuninkuuskilpailuun ilmoitettiin yhteensä 19 oria ja kuningatarkilpailuun 29 tammaa. Kuninkuusravien päätoimikunta valitsee kilpailuun mukaan pääsevät hevoset keskiviikkona 24. heinäkuuta.

Luetuimmat

Kommentoidut