David Bernhardt jatkaa SaiPassa – Lappeenrantaan palannut ruotsalaispuolustaja viettää 14 vuorokautta karanteenissa

Urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan Bernhardtille on tarjolla isoa roolia.

Mika Strandén

Ruotsalaispuolustaja David Bernhardt, 22, siirtyi SaiPaan kesken viime kauden, kun peliaika Växjö Lakersissa jäi pieneksi. Arkistokuva.
Ruotsalaispuolustaja David Bernhardt, 22, siirtyi SaiPaan kesken viime kauden, kun peliaika Växjö Lakersissa jäi pieneksi. Arkistokuva.

SaiPa ja David Bernhardt ovat tehneet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen. 22-vuotias ruotsalaispuolustaja siirtyi SaiPaan kesken viime kauden.

SHL:n Växjö Lakersista Lappeenrantaan siirtynyt Bernhardt pelasi Sputnik-paidassa 33 ottelua. Tehopisteiksi merkittiin 1+6=7.

Urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kuvaa tiedotteessa Bernhardtia kiekolliseksi puolustajaksi, jollaista SaiPa on etsinyt. Tuomenoksan mukaan sekä Bernhardt että valmennus tietävät, mitä ovat saamassa.

– Myös tällä kaudella on isoa roolia tarjolla, Tuomenoksa kommentoi tiedotteessa.

Ruotsalainen Bernhardt saapui Lappeenrantaan maanantaina, ja viettää 14 vuorokautta omaehtoisessa karanteenissa.

– Treenailen kotona punteilla ja pelailen tietokoneella, eiköhän se kaksi viikkoa siinä mene, ruotsalainen kommentoi SaiPan tiedotteessa.

Leftiltä laukova Bernhardt on Philadelphia Flyersin NHL-varaus vuodelta 2016. Ruotsalaispuolustaja pelaa SaiPassa numerolla 49.

Uusimmat uutiset