"Tarkoitus on järjestää sellainen tosi rento tapahtuma" — Dohasta palannut Alisa Vainio kutsuu iltalenkkeilijöitä perjantaina hölkälle Kimpiseen

Kynttiläjuoksussa paikalla ovat myös muut Lappeenrannan Urheilu-Miesten MM-kävijät Simo Lipsanen, Aku Partanen ja Tiia Kuikka.

Kai Skyttä

Kynttiläjuoksu-tapahtuman järjestäminen liittyy Alisa Vainion omiin liikunnanohjaajan opintoihin.
Kynttiläjuoksu-tapahtuman järjestäminen liittyy Alisa Vainion omiin liikunnanohjaajan opintoihin.

Dohan MM-kisoista kotiutunut maratoonari Alisa Vainio järjestää ensi perjantaina Kimpisen kentällä kaiken kansan hölkkätapahtuman.

Kynttiläjuoksu-nimisessä tapahtumassa ei ole valoja, vaan kenttää kierretään kynttilöiden loisteessa kello 18—20. Luvassa on myös musiikkia ja mehutarjoilua.

Tapahtuman järjestäminen liittyy Vainion omiin liikunnanohjaajan opintoihin.

— Tarkoitus on järjestää sellainen tosi rento tapahtuma, joka saattaisi houkutella ihmisiä iltalenkille Kimpiseen, hän kertoo.

Vainion lisäksi paikalla ovat myös muut Dohassa käyneet Lappeenrannan Urheilu-Miesten urheilijat: kolmiloikkaaja Simo Lipsanen sekä kävelijät Aku Partanen ja Tiia Kuikka.

Heitä jututtamaan hankitaan kuuluttaja, mutta kaikilta neljältä voi käydä myös kyselemässä kuulumisia, ei pelkästään Vainiolta, joka on tapahtuman organisaattori ja muut vierailevia tähtiä.

— Oma nimi tuli ilmoitukseen tosi isolla. Olisin halunnut, että se olisi ollut jossain nurkassa ja vaikkapa väärinpäin.

Jutun alla Vainion Instagramissa julkaisema ilmoitus Kynttiläjuoksusta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.