Catzin kotimainen ryhmä sai taas uuden vahvistuksen

Koripallo: Taru Timo pääsee jälleen siskonsa Tuulian kanssa samaan joukkueeseen. Lappeenrantaan tuloa vauhditti opiskelupaikka.

Mika Strandén

Mika Haakanan naisten Korisliigan ryhmä alkaa olla jo ryhdikäs kotimaisten pelaajien osalta. Ulkomaalaisvahvistuksia Catz ei ole vielä palkannut.
Mika Haakanan naisten Korisliigan ryhmä alkaa olla jo ryhdikäs kotimaisten pelaajien osalta. Ulkomaalaisvahvistuksia Catz ei ole vielä palkannut.

Alkukesän hiljaiselon jälkeen Catz on saanut vauhdilla naisten korisliigajoukkueensa kotimaista kaartiaan kokoon. Uusimpana pelaajana mukaan liittyy Taru Timo, joka on Catzin riveissä jo olevan Tuulia Timon sisko.

Catz tiedotti vastikään myös Roosa Kososen jatkosta ja Veera Pirttisen paluusta joukkueeseen.

Opiskelupaikka tukena

Taru Timo on edustanut Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan.

– Opiskelupaikan auettua Lappeenrannasta tuli siinä samalla loistava tilaisuus tulla pelaamaan Catziin. Olen kuullut paljon hyvää Catzin valmennuksesta, ja tässä vaiheessa kehittymisen kannalta uusi joukkue ja valmennus on hyvä vaihtoehto minulle.

– Ollaan Tuulian kanssa treenattu ja pelattu yhdessä paljon, Taru Timo kertoo.

Paluu yhteen

Tuulia Timoa siskon tulo jälleen samaan joukkueeseen ilahduttaa.

– Olemme Tarun kanssa hyvin saman tyyppisiä pelaajia, hänenkin vahvuutensa ovat heittämisessä ja hyökkäyspelaamisessa. Sen lisäksi Tarulla on kova motivaatio kehittyä pelaajana.

Catzin valmentaja Mika Haakana kiitteli Vimpelin vahvaa juniorityötä, jonka hedelmiä Catz nyt poimii.

– Taru on siskonsa tapaan hyvä heittäjä, jolla on potentiaalia lyödä itsensä lopullisesti läpi pääsarjassa, Haakana kuvasi.

Luetuimmat