Kahilanniemen golfklubi jäi myymättä huutokaupassa — Kiinteistösijoittaja Jukka Suninen uskoo yhä, että klubista voi saada kannattavan

Konkurssiin menneen Golden Swing Lappeenrannan omistaja löi huutokaupassa pöytään ainoan tarjouksen 200 000 euroa, mutta se ei osuuspankille riittänyt.

Kai Skyttä

Jukka Suninen uskoo yhä, että Kahilanniemen golfkubista saisi kannattavan, jos sopiva rahoittaja ja operaattori löytyvät. Golden Swing Lappeenranta oli osuuspankille velkaa konkurssin hetkellä lähes 900 000 euroa.

Ulosottoviraston karussa kokoustilassa istuu kaksi osuuspankin edustajaa, kolme ulosottoviraston virkamiestä ja neljä mahdollista tarjoajaa. Heidän joukossaan on kiinteistösijoittaja Jukka Suninen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet