NST karahti urheilutalolla sarjataulukon alakertalaiseen, kuuden divariottelun voittoputki katkesi

Kai Skyttä

Ere Laitimo (vas.) ja Juuso Kekki punoivat juonia O2-Jyväskylän Aatu Suihkosen edessä Lappeenrannan urheilutalolla maanantaina.

NST ei yltänyt parhaimpaansa miesten salibandydivarin ottelussa maanantaina. NST:n kuuden sarjaottelun ja kahden Suomen cupin otteluputki ei auttanut, kun O2-Jyväskylä haki Lappeenrannan urheilutalolta jatkoaikavoiton lukemin 7—8 (1—3, 3—0, 3—4, 0—1).

Voitto oli sarjataulukon alemmassa keskikastissa majailevalle O2-Jyväskylälle vasta toinen yhdeksään viime sarjaotteluun.

Ottelun alku oli NST:ltä heikko, mutta se nousi takaa-ajoasemasta ja johti lopulta ottelua kolmeen otteeseen. Ottelu venyi jatkoajalle, kun O2-Jyväskylän Ilkka Tepponen teki 7—7-tasoitusmaalin vierasjoukkueen pelatessa kuudella kenttäpelaajalla. Tepposen maali syntyi, kun kolmatta erää oli pelaamatta enää 29 sekuntia. Jatkoajalla jyväskyläläisten voittomaalin viimeisteli Joni Lempinen.

NST:n tehoketju oli Joonatan Kovanen (2+0)—Ere Laitimo (1+1)—Juuso Kekki (1+2), joiden takana pelannut puolustaja Konsta Koskimies teki NST:n 4—3-johtomaalin ja syötti Kekin 3—2-kavennusmaalin.

Maalinteossa onnistuivat kertaalleen myös Petteri Puustinen ja Risto Töllikkö.

Yksi sarjapiste nosti NST:n sarjan kärkitaistossa tasapisteisiin Loviisan Torin, SB Vaasan ja M-Teamin kanssa. Divarin koko kärkijoukko on hyvin tasainen, sillä pisteen päässä mainitusta nelikosta vaanivat Nurmon Jymy ja Joensuun Josba.

NST kohtaa Josban seuraavassa sarjaottelussaan, joka pelataan 15. joulukuuta Lappeenrannan urheilutalolla. Suomen cupissa NST matkaa Nurmon Jymyn vieraaksi 17. joulukuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat