SaiPa tarjosi Rasmus Reijolalle kevyen illan — Viime hetken kavennus vei nollapelin, mutta muuta uhkaa vieraista ei ollut

AOP/Tomi Jokela

Niclas Westerholm torjui SaiPan maalilla, kun Frans Tuohimaa oli sivussa. Ville Koho on maalin päässä sadannesta osumasta ja pelin päässä 800 liigaottelusta.
Niclas Westerholm torjui SaiPan maalilla, kun Frans Tuohimaa oli sivussa. Ville Koho on maalin päässä sadannesta osumasta ja pelin päässä 800 liigaottelusta.

Pari minuuttia ennen loppua näytti, ettei juuri helpommalla Liigassa voi nollapeliä saada kuin Rasmus Reijola HPK:n maalilla SaiPaa vastaan.

Tyler Morleyn passi takatolpalle ja paikalle nousseen puolustaja Erik Aution viimeistely veivät lopulta puhtaan tilin, mutta pisteet jäivät Hämeenlinnaan 2—1 (0—0, 1—0, 1—1).

SaiPa yritti kavennuksen jälkeen ansaita heikon iltansa päätteeksi vielä pisteitä ilman maalivahtia, mutta se jäi kevyeksi haaveeksi.

SaiPan väreissä

Reijola päätyi Hämeenlinnaan Emil Larmin loukkaantumisen seurauksena. Hän on pelannut aikoinaan kauden myös SaiPan A-junioreissa ja hänen isänsä Tommi Reijola oli SaiPan liigaringissä maalivahtina.

SaiPan maalilla torjui puolestaan Niclas Westerholm, kun Frans Tuohimaa oli poissa kokoonpanosta.

Westerholm joutui tekemään ottelussa selvästi enemmän hommia kuin Reijola, jota SaiPa ei pystynyt haastamaan käytännössä lainkaan, vaikka kokoonpanossa oli lähes ykkösmiehistö.

Rahat takaisin

Toisessa erässä HPK onnistui vihdoin maalinteossa. Juuri kun Markus Kojon jäähy oli päättynyt, Niclas Lucenius täräytti 1—0.

Jos oli avauserä sekavaa, toisen erän tarpominen oli molemmilla joukkueilla sen näköistä, että kotiin jääneet voivat onnitella itseään. HPK sai tilanteita enemmän ylivoimiensa ansiosta, mutta oli myös parempi kaukalossa.

Päätöserässä Robert Leino tarjosi pistepörssin ykköselle Teemu Turuselle vapaan paikan ylivoimahyökkäyksen päätteeksi ja peli oli 2—0.

Katso ottelun maalikooste täältä:

Luetuimmat