Elmeri Kaksonen palaa SaiPan kokoonpanoon ja Niclas Westerholm maalille Hämeenlinnassa, maailmanmestari Santeri Virtanen ja urakkamaalivahti Frans Tuohimaa poissa

Mika Strandén

Elmeri Kaksonen keräsi joukkuekavereiltaan läpsyt, kun hän syötti kaksi maalia kotiottelussa KalPaa vastaan 13. marraskuuta.
Elmeri Kaksonen keräsi joukkuekavereiltaan läpsyt, kun hän syötti kaksi maalia kotiottelussa KalPaa vastaan 13. marraskuuta.

SaiPan kokoonpanossa on jälleen vaihtuvuutta jääkiekkoliigan vierasottelussa Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan. Loukkaantumisista kärsinyt Elmeri Kaksonen palaa kokoonpanoon. Sen sijaan tuore nuorten maailmanmestari Santeri Virtanen ja ykkösmaalivahti Frans Tuohimaa ovat poissa.

SaiPan maalilla aloittaa Niclas Westerholm. Hän pelasi vielä keskiviikkona Mestistä Imatran Ketterässä ja sai tililleen voiton, kun Jokipojat kaatui Joensuussa maalein 3—2.

Kaksonen hyökkää Hämeenlinnassa Ville Kohon ja Joni Nikon rinnalla. Hän teki viime kauden runkosarjassa 51 ottelussa 12+18=30 pistettä. Tällä kaudella Kaksonen on pelannut vain kolme ottelua. Edellisen kerran hänet on nähty tositoimissa 15. marraskuuta JYP-vierasottelussa, jolloin hän jätti ottelun kesken blokattuaan laukauksen.

Kaksoselle lienee luvassa heti vastuullinen rooli, sillä hän harjoitteli keskiviikkona myös ylivoimakentällisessä.

Koho pelaa Hämeenlinnassa 799. runkosarjaottelunsa SM-liigassa. Näillä näkymin hän saavuttaa 800 ottelun merkkipaalun perjantain kotiottelussa Tampereen Tapparaa vastaan.

Imatran Ketterän sopimuspelaaja Ville Vainikainen ei ole enää SaiPan kokoonpanossa.

SaiPan puolustuksessa on myös yksi muutos, kun Jere Sneckin paikan Robin Salon parina ottaa Markus Kojo. Sneck on seitsemäs puolustaja.

HPK:n maalilla aloittaa Rasmus Reijola, joka on SaiPan entisen liigamaalivahdin Tommi Reijolan poika. Rasmus Reijola pelasi SaiPan A-junioreissa kauden 2010-2011. HPK:ssa hän on lainalla Mestis-seura Rovaniemen Kiekosta.

SaiPa tänään

Hyökkääjät:

Tyler Morley—Cody Kunyk—Ahti Oksanen
Elmeri Kaksonen—Ville Koho—Joni Nikko
Jonatan Tanus—Tomi Iso-Mustajärvi—David Goodwin
Mikael Kuronen—Micke Saari—Topi Nättinen

Puolustajat:

Vladimir Denisov—Brenden Kichton
Kalle Maalahti—Erik Autio
Robin Salo—Markus Kojo
Jere Sneck

Aloittava maalivahti:

Niclas Westerholm

Varamaalivahti: Karolus Kaarlehto

Luetuimmat