SK Vuoksen Anni Toiviainen palkittiin Vuoden suunnistushenkilönä, Raja-Karjalan Suunnistajille stipendi toiminnan kehittämiseen

Anni Toiviainen palkittiin vuoden suunnistushenkilönä Suomen Suunnistusliiton kauden päätösgaalassa Rastikaronkassa lauantaina Tallinnassa.

Suunnistusliiton tiedotteessa Toiviaisen todettiin ansioituneen Imatralla järjestetyn hiihtosuunnistuksen EM-kisaviikon pääsihteerinä ja johtaneen isoa kisaurakkaa aikaansaavasti ja tehokkaasti.

Toiviainen on itsekin kilpasuunnistaja ja oli Imatralla ja Ruokolahdella toimivan suunnistusseura SK Vuoksen puheenjohtaja 2015—2016.

Lappeenrannassa ja Taipalsaarella toimiva Raja-Karjalan Suunnistajat sai 550 euron stipendin nuorten valmennustoiminnan kehittämiseen.

— Stipendi on mahtava tunnustus hyvässä nosteessa olevalle nuorisotoiminnallemme, kaikille nuorten ohjaajille ja tietenkin kaikille seuramme junioreille, Raja-Karjalan Suunnistajien puheenjohtaja Jussi Eskelinen toteaa seuran tiedotteessa.

Palkinnon sai myös Etelä-Karjalan koulukarttahanke, jota olivat toteuttamassa SK Vuoksi, Olavin Rasti, Kaakon Suunnistus sekä Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu.

Vuoden suunnistajana palkittiin Tampereen Pyrinnön Venla Harju.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat