NST kaappasi valmentajan Joensuun Josbasta — Joukkueen runko kerrotaan myöhemmin

kai skyttä

NST tavoitteli viime kaudella nousua salibandyliigaan, mutta hienon runkosarjan jälkeen pudotuspeleissä käteen jäi karvas pettymys.

NST:n miesten uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Santeri Raatarila. Raatarila valmensi viime kaudella Josbaa miesten Divarissa. Sopimus on kaksivuotinen ja siinä on optio kolmannesta.

Valmennustiimissä ovat mukana myös Mikko Hooman ja maalivahtivalmentaja Juho Meuronen sekä yhteistyössä A-poikien päävalmentaja Mika Valtonen ja henkisen puolen valmentajana Risto Pietiläinen.

NST:n tapa ajatella asioita ja se, mitä arvoja täällä arvostetaan kohtaa erittäin vahvasti oman ajatusmaailmaani kanssa, Raatarila kuvaa NST:n tiedotteessa.

Raatarila muutti Lappeenrantaan toukokuun alussa, ja NST:n edustusjoukkue on aloittanut harjoittelun.

Rinkiä rakentamassa

Lappeenrantalaisten divarijoukkueen sopimuspelaajat ja runko julkaistaan myöhemmin. NST:n hallituksen jäsenen Ville Kuuselan mukaan myös valmennustiimiä saatetaan täydentää.

Avainpelaajista Joona Heiskanen lähtee Turkuun opiskelemaan ja pelaa FBC Turun riveissä divarissa. Joonatan Kovanen puolestaan siirtyy KRP:n riveihin salibandyliigaan. Kuuselan mukaan ryhmä pysyy muuten hyvin kasassa ja tulijoitakin on tarjolla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet