Yle: Kivenkatu putosi pois Lappeenrannan jäähallin sijoituspaikkana — Jos uusi halli tulee, se rakennetaan joko kansiareenana Lappeenkadun päälle tai Kisapuistoon

Jäähallityöryhmän pitäisi julkistaa tietoja monitoimihallin kustannuksista toukokuun aikana. Työlukuna käytetyllä 30 miljoonalla hallia ei saa.

Päivi Virta-Salo, Mika Strandén

Lappeenkadun päälle tulevan kansiareenan alta pitäisi myös lunastaa liiketalo ja asuinrakennuksia sekä kylmän huoltoaseman tontti.
Lappeenkadun päälle tulevan kansiareenan alta pitäisi myös lunastaa liiketalo ja asuinrakennuksia sekä kylmän huoltoaseman tontti.

Kivenkadun vaihtoehto on pudotettu pois Lappeenrannan uuden jäähallin sijoituspaikkana, uutisoi Etelä-Karjalan radio. Jos uusi monitoimijäähalli rakennetaan, se tulee joko Kisapuistoon nykyisen päähallin vastapäätä pysäköintikentän toiselle laidalle tai keskustahallina kannen päälle Lappeenkadun kohdalle.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat